Clinics

Sportieve groepsactiviteit vol ritme op de nieuwste beats. Clinincs zijn beschikbaar in verschillende dansstijlen. Je leert het beste door het te doen. Een clinic is bij uitstek de plek om inspiratie op te doen en elkaar op een creatieve manier beter te leren kennen. Uitermate geschikt voor scholen, bedrijven en andere instellingen die behoefte hebben aan een verbetering van de groepscohesie.
Met positieve energie en veel doen leidt dit spektakel tot veel plezier bij de deelnemers. Intensief samenwerken met een verantwoordelijkheid voor een goed resultaat. Wordt binnen een korte tijd door iedereen een dans geleerd en zal dit als filmpje worden vertoond op de website. Het niveau van de deelnemers mag variëren, leeftijd en ervaring spelen geen rol.

mogelijkheden

De mogelijke invulling van de les, workshop, clinic kan zijn:
– Deelnemers laten sporten
– Het coachen van deelnemers (kinderen) op gebied van zelfvertrouwen en zelfexpressie
– Het creëren van saamhorigheidsgevoel
– De kennis van deelnemers (kinderen) vergroten op het gebied van gezondheid, beweging, muziek,
en sport
– Ontzettend veel plezier maken
– Spontaniteit en creativiteit stimuleren

tarieven

De invulling van clinics kan erg variëren. Indien u interesse heeft neem dan contact op via het aanvraag formulier of stuur een e-mail naar info@confidans.nl.

De clinics, workshops, shows en demonstraties kunnen door heel Nederland worden verzorgd.
Indien u een eigen locatie heeft dan kunnen wij aangeven wat de benodigde ruimte en materialen zijn die gebruikt gaan worden.
Mocht u geen eigen locatie hebben dan kunnen wij voor u een geschikte ruimte zoeken. De clinics kunnen ook buiten worden verzorgd mits de weersomstandigheden dit toelaten.

Een clinic kan bestaan uit verschillende dansstijlen van diverse niveaus.
Het is op een vernieuwde manier bezig zijn met sport en bewegen.
Een boodschap overbrengen op een creatieve manier en geïnspireerd raken met dans.
Bedrijven, scholen en andere instanties kunnen hier optimaal gebruik van maken om hun leerlingen, werknemers, collega’s aan het bewegen te krijgen. Leeftijd en ervaring spelen geen rol, de clinic zorgt voor onderling samenwerken en lol hebben. Het zorgt voor ontspanning en plezier met elkaar. Eenmalig of voor langere periode.

Neem contact op

Scroll naar top