Kennis doet iemand lachen, maar rijkdom doet iemand dansen.
"George Herbert"

Locatie Nijmegen

Honig fabriek Waalbandijk 12F Nijmegen

Dansschool Confidans biedt danslessen aan in Nijmegen bij het inspirerende en creatieve Honig complex. Als je voor het complex staat (aan de kant waarlangs het fietspad ligt), zie je een rode trap. Hier kun je omhoog door de deur, je loopt dan rechtdoor langs de Beachfabriek en dan kom je uit bij het Danslokaal.
We bieden onder andere Urban dance lessen aan, een mix van verschillende dansstijlen op nieuwste muziek! Dansen is goed voor je conditie en je lijf. Je kan al je emoties erin kwijt en het allerbelangrijkste is dat het gezellig en leuk is. Krijg je spontaan zin om te dansen en kom je uit Nijmegen? Kijk welke stijl bij jou past!

Naast het volgens van lessen organiseren we Dans kinderfeestjes om iedereen aan het dansen te krijgen: thuis, op feestjes, op het schoolplein of bij ons in  de dansschool. Bekijk wat we tijden een Dans feestje gaan doen.

Confidans Nijmegen
(honig fabriek)
Waalbandijk 12F
Nijmegen
6541AJ
Telefoon: 024 663 78 86

Zin om mee te doen?

Onze lessen in Nijmegen

Wat onze dansschool ook uniek maakt is Cheerdance. In Nijmegen zijn wij de enige dansschool die hierin is gespecialiseerd. Heb je altijd al gedroomd om te dansen als een echte Amerikaanse cheerleader? Hou je van show en entertainment? Kom dan naar Dansschool Nijmegen Confidans.

Energie verbranden, gevoel voor muzikaliteit, goede techniek zijn allemaal zaken om dans zo goed mogelijk onder de knie te krijgen. Bij Dansschool Nijmegen Confidans willen we graag een sterke dans basis om een vette choreografie neer te zetten. Afwerking en uitstraling zijn ook belangrijke technieken tijdens onze lessen.
Ook maken we gebruik van een telling, zodat elke tel aan een pas gekoppeld is en de dans er zo strak mogelijk uit komt te zien.

Een optreden van onze dansgroep mag eigenlijk niet ontbreken bij zulke gelegenheden. We zijn in elk programma in te passen. Afhankelijk van uw wensen stellen wij voor u een optreden op maat samen. Voor elk feestelijk tintje. Schroom niet en klik hier om offerte aan te vragen.