Dansschool Confidans Nijmegen

Winselingseweg 12, 6541 AK Nijmegen

Zoek je een dansschool in Nijmegen waar je naar hartenlust kan dansen en doe je dit graag in een gezellige en informele sfeer? Dan zit je bij onze Confidans helemaal goed.

Dansen is goed voor je conditie en je lijf. Je kan al je emoties erin kwijt en het allerbelangrijkste is dat het gezellig en leuk is. Krijg je spontaan zin om te dansen kom dan langs voor een proefles op onze locatie in Nijmegen en kijk welke stijl bij je past!

De danslessen worden gegeven in Nijmegen.
NYMA is een bijzondere locatie in de stad. Vanwege de historische waarde van de plek, de omvang en uitstraling, maar ook vanwege haar ligging. De voormalige fabriekspanden en terreinen van De Vasim en CP Kelco liggen in Nijmegen-West, direct aan de Waal, pal naast stadsbrug De Oversteek en het Waalfront, en dicht bij de Nijmeegse binnenstad. Dit wordt de nieuwe een culturele hotspot waar veel mensen op afkomen in de buurt van de Waalhaven. In dit bolwerk van creativiteit is het superleuk om je danskwaliteiten te ontplooien en vorm te geven. Er zijn verschillende lessen waarvoor je bij ons kan komen dansen, dus bieden wij voor ieder wat wils.

Danslessen voor alle leeftijden

Ons lesaanbod in Nijmegen

Bij Confidans kan je terecht voor een veelzijdig aanbod aan danslessen voor jong en oud, klein of groot, iedereen is van harte welkom om een proefles te volgen. Dit zijn de lessen die je bij ons kunt volgend:

Urban dance

Bij urban dance beweeg je ritmisch op de allernieuwste beats. Urban dance is een verzamelnaam voor allerlei dansvormen uit de pop- en hiphopcultuur. De danslessen zijn er voor iedereen tussen de 6 en 30 jaar. Zowel mannen, vrouwen, jongens en meisjes zijn van harte welkom.

Zumba®

Zumba combineert dans en fitness en draagt bij aan ongekend veel sportplezier. Swing de kilo’s van je lijf met Zumba en meld je direct aan voor een eerste dansles. Uiteraard kun je ook eerst een proefles meedansen. Zumba® is er voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder.

Peuterdans

Peuterdans is er voor kinderen vanaf 2 jaar. Spelenderwijs wordt het dansgevoel en lichaamsbesef ontdekt. Dit kan samen met papa, mama of de oppas. Neem je peuter dus gerust mee naar Confidans en ontdek hoe leuk het is om samen te dansen met je kleine oogappel.

Kleuterdans

Kleuters die dolgraag dansen kunnen uitstekend terecht bij onze kleuterdanslessen. Deze lessen zijn er speciaal voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 6 jaar. Tijdens het dansen ontdekt elk kind een stijl die hem of haar het beste past.

De lessen

Energie verbranden, gevoel voor muzikaliteit, goede techniek zijn allemaal zaken om dans zo goed mogelijk onder de knie te krijgen. Bij Dansschool Nijmegen Confidans willen we een sterke dansbasis creëren om een vette choreografie neer te kunnen zetten.
Ook maken we gebruik van een telling, zodat elke tel aan een pas gekoppeld is en de dans er zo strak mogelijk uitziet.

Overige dansactiviteiten in onze danschool

Confidans biedt ook de mogelijkheid om een kinderfeestje te vieren in het Honig-complex. Nodig dus al je vriendjes en vriendinnetjes uit bij je partijtje en kom met elkaar plezier maken in onze dansschool in Nijmegen. Verder is onze dansschool in te schakelen voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten en lipdups. Bij een lipdup synchroniseer je een clip na van je favoriete nummer. Dit kan zowel zakelijk als particulier. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Waarom je danst bij Confidans Nijmegen

Als je op zoek bent naar een enthousiaste dansschool, dan zit je bij Confidans helemaal goed. Dansen en plezier maken zonder enig competitiegevoel, dat is een perfecte omschrijving waar we bij Confidans voor staan. Tweemaal per jaar organiseren we een grote voorstelling, bijvoorbeeld in de stadsschouwburg. Een evenement dat je niet wilt missen! We hebben al veel mensen enthousiast gemaakt, dus zorg dat je er bij bent!

Gratis proefles bij Confidans

Ben je benieuwd naar de tarieven van onze dansschool? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook mogelijk om een gratis proefles te volgen. Heb je andere vragen of is iets jou niet geheel duidelijk? Bel ons via telefoonnummer 024-6637886 of stuur een berichtje via het contactformulier. Wij helpen je graag op weg in je zoektocht naar de juiste dansstijl!

Binnenkort een feestje organiseren?

Dit kunnen we voor je doen >