Peuterdans

Lekker bewegen met papa, mama, oma of opa.

Peuterdansen van 2 tot 4 jaar

Peuterdans is dansles voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Samen met je vader of moeder dansen op leuke liedjes. Dansen is een activiteit waardoor je in contact komt met anderen en met je omgeving. Spelend bewegen, waarbij de spelbeleving het dansgevoel stimuleert tot een eigen vorm. Je leert wat het is om zowel alleen als samen te spelen en te dansen met anderen.

Onze locaties

Kids vinden het vaak heel leuk op hun papa of mama na te doen. Tijdens de les zullen we dan de ouders ook in de les betrekken bij de dans. Beweging is belangrijk voor de opbouw en van de spieren, de ontwikkeling en de motoriek. En het maakt je fitter. De muziek die gebruikt word zorgt voor een goed humeur, vermindert agressie en werkt ontspannend. De kinderen worden actief bij het dansspel betrokken en ze leren om met hun lichaam van alles uit te beelden. Hun fantasie speelt hierbij ook een grote rol. En het allerbelangrijkste is het plezier hebben in dans.

Choreografie

Peuterdans bestaat uit een vaste en gestructureerde manier van lesgeven. We werken volgens een bepaalde opbouw en afbouw. Er is evenwicht tussen actie en rust en dit zorgt voor een goede sfeer.

Bij Confidans Peuterdans Beuningen wordt de peuters de beginselen van de dans bijgebracht. Door middel van vrij bewegen en eenvoudige bewegingsopdrachten ontdekt de peuter zijn lichaam, de ruimte, zijn emoties en is tegelijkertijd bezig met het ontwikkelen van zijn muzikaliteit en coördinatie.

We werken samen aan:

  • fantasie
  • expressie
  • creativiteit
  • durf
  • samenwerking
  • houding
  • concentratie

De les bestaat uit:
Kringgesprek, korte oefeningen, dans en afscheidsdans
Peuterdans Beuningen bij Confidans, wacht niet langer en kom samen dansen met je zoon of dochter.

Tarieven

Tarieven

Nijmegen en Beuningen

2 tot 4 jaar

1 cursus €60,00 periode

 

Confidans hanteert een doorlopend lidmaatschap. Dit betekent een eenmalige kosteloze! inschrijving in plaats van ieder dansseizoen opnieuw inschrijven. Het lidmaatschap loopt dus automatisch door tot opzegging van uw kant met een opzegtermijn van 1 maand.

Een dansseizoen bestaat (van september t/m juli) uit 40 weken voor een heel seizoen.

Betaling geschiedt per maand dmv automatische incasso. Via het machtigingsformulier geeft u akkoord voor 10 x per jaar (september t/m juni) een automatische incasso van het maandbedrag.

Indien het voor ons niet mogelijk is het verschuldigde bedrag te incasseren, behouden wij ons het recht om storno kosten van € 5,- in rekening te brengen en de toegang te ontzeggen totdat het verschuldigde bedrag is voldaan.  Afwezigheid van een leerling tijdens de lessen ontheft de leerling niet van de verplichting tot betaling. Verzuim van een of meerdere lessen geeft geen recht tot gedeeltelijke of gehele restitutie van het lesgeld. Abonnementen kunnen niet opgeschort worden.

 

Danslessen & schoolvakanties:
Tijdens de schoolvakanties wordt er geen danslessen gegeven. Voor de meivakantie rekenen we 2 weken vrij.
De maandelijkse betaling loopt gedurende alle vakanties (behalve de zomervakantie) gewoon door. U krijgt gedurende het lesjaar altijd het gegarandeerde aantal lessen.

Zin om mee te doen?

Binnenkort een feestje organiseren?

Dit kunnen we voor je doen >