kinderfeestje gelderland

Kinderfeestje

Kinderfeestje

Een uniek kinderfeestje geïnspireerd door dans. Het is logisch dat zo’n middag organiseren meer tijd kost, dan alleen het feestje zelf. Voorbereiding is belangrijk.
Zie je op tegen een chaos dan kan Confidans je helpen. Wij verzorgen het gehele feestje, of alleen een dansactiviteit. Alles is mogelijk. Het is belangrijk dat kinderen verantwoord en met plezier bewegen op muziek. Het eindresultaat is een optreden dat gefilmd wordt voor de ouders en de jarige.

offerte of informatie

Tarieven

Tarieven

De invulling van een kinderfeestje kan erg variëren. Indien u interesse heeft neem dan contact op via het aanvraag formulier of stuur een e-mail naar info@confidans.nl.

offerte of informatie

Kinderfeestje

Is jouw zoon of dochter bijna jarig en heb je geen idee wat je nu weer moet organiseren. Wij denken met veel plezier mee over een leuke invulling van de verjaardag. Het is mogelijk om een activiteit te organiseren of een compleet feestje.

Impressie kinderfeestjes

Meer foto’s

Activiteit

Dansfeestje van 1 of 1,5 uur met minimaal 8 kinderen. Degene die jarig is mag kiezen uit een dansstijl zoals urban dance, cheerdance, disco of bijvoorbeeld een thema zoals cowboys en indianen. Mocht er een ander thema zijn kan dit altijd besproken worden.

Op locatie of thuis:
• Cadeau voor jarige
• Coole outfits
• Film en foto’s
• Eind optreden

Hapje, drankje, catering op verzoek.

Zin om een feestje te geven?

offerte of informatie