Over Confidans

Sharon Vas

Dansschool houder & Allrounder (peuterdans, Urban dance, zumba®, workshops, kinderfeestje, clinics, PR, marketing)

Confidans is opgericht door Sharon Vas. Als klein meisje stond ze te dansen op de tafel van haar peettante en eiste van iedereen de aandacht. Na 10 jaar intensief dansen bij Interdance, eerst als cursist en vervolgens als danslerares is dansen haar passie geworden, dit wil ze graag overdragen. Als dansdocent is ze begonnen in de danszaal waar zij altijd dansles kreeg. Toen ze werd gevraagd om bij Matrixx Magixx het entertainment en de cheerleaders op zich te nemen, twijfelde ze geen seconde. Sinds 2005 staat ze nog steeds aan de zijlijn vol enthousiasme bij de Magixx. Later kwam de behoefte om te gaan studeren. De ideale studie vond zij als allround dance docent bij de AALO Opleiding. Sharon is gedreven door de passie om mensen te verbinden door dans in al zijn verschijningsvormen. Confidans heeft een passie voor dans en voor het helpen van anderen om hun innerlijke danser te ontdekken door meer zelfvertrouwen te krijgen. Deze naam is ontstaan waarin zelfvertrouwen en dans de belangrijkste kernwaarden zijn.

Marit

Confidanser (zumba, urban dance, invaller, administratie)

Toen ik 4 jaar oud was, ging ik voor het eerst bij naar balletles. Ik vond het prachtig om al die roze balletpakjes te zien. Iedereen danste mooi en vrij door de ruimte op klassieke muziek. Ik had zoiets nog nooit gezien en het betoverde mij. Vanaf toen wist ik zeker dat ik ook wilde dansen. Ondanks mijn jonge leeftijd sloot ik mij aan bij de dansgroep. Sindsdien ben ik nooit gestopt met dansen en ermee opgegroeid. Het was vanzelfsprekend om elke week te gaan dansen. Ontspannend, gezellig, sportief en leerzaam. Samen met mijn vriendinnen uit Beuningen en van school hadden we veel plezier met elkaar. Dansen is de rode draad in mijn leven. Ik zou niet weten wat ik zonder dansen zou moeten. Het brengt mij positiviteit en iets om elke week naar uit te kijken. Bij Confidans heb ik vriendinnen voor het leven heb leren kennen. Wanneer ik me goed voel, vind ik het heerlijk om te bewegen, werken aan mijn conditie en samen ergens naartoe te werken. Ook in mindere tijden heb ik er veel aan om te gaan dansen. Het geeft mij een houvast, een plek waar ik mijzelf kan zijn. Dansen helpt mij om mijn hoofd leeg te maken en stress te verminderen. Door te dansen, ben ik trots op mezelf.

Bisharo

Confidanser (Stagiaire)

Ik ben begonnen aan dansen omdat een vriendinnetje van mij erop zat en mij een keer meenam. Ik merkte dat ik het leuk vond om te dansen en heb mij gelijk ingeschreven. Dansen heeft me als persoon gevormd. Het heeft me zelfvertrouwen gegeven en het heeft me sterker gemaakt. Als ik dans heb ik een soort van therapie met mezelf. Ik kan namelijk mijn emoties kwijt. Door de verschillende genres kan ik ook verschillende emoties kwijt en haalt het een last van me schouders. Ik raad het iedereen aan om te dansen omdat je op een leuke manier veel dingen leert niet alleen qua danspassen maar ook omdat je heel veel dingen anders gaat zien oftewel er gaat een hele nieuwe wereld voor je open. Ik persoonlijk voel me namelijk altijd vrij als ik dans en wie wordt er nou niet gelukkig van vrij zijn?!

Yalisa

Confidanser (Stagiaire)

Vanaf kleins af aan dans ik al en ik kon nooit stil zitten. Mijn vader en mijn moeder houden erg van muziek. Bij ons werd er bijna de hele dag muziek geluisterd. Wij als familie keken ook graag films, en die hadden ook altijd met muziek te maken. Ik ben opgegroeid met muziek en dans. Als we een film naar een dansfilm keken, wilde ik ook altijd zo dansen. Omdat mijn moeder geen danslessen kon betalen danste ik overal. Van buiten, thuis en op school. Als ik boos was dan danste ik heel anders dan wanneer ik me blij voelde, omdat je in je dans je emoties letterlijk uit en een plek geeft. Dansen maakt mij blij, ik word er zelfverzekerd van. En ik voel me gehoord, niet eens door mensen. Het gene wat mij tot nu toe altijd heeft geholpen is dansen. En het heeft mij gebracht tot waar ik nu sta. Een zelfverzekerd persoon die veel zelf doet, alles aan kan en super sterk is geworden. En heel veel aan kan en super sterk is geworden. Het helpt mij op het goede pad en mijn verdriet een plekje te geven. Voor mij is dansen gewoon mijn leven, en mijn liefde.

Confidans dansschool Beuningen is een dansschool gespecialiseerd in Peuterdans, Kleuterdans, Urban dance, Zumba, Clinics en Kinderfeestjes.

Wij creëren een plek waar je vrij mag zijn, een plek waar jij wat je geleerd hebt meeneemt en toepast in het dagelijks leven. Een plek waar de jeugd kan groeien en het belang van team, verschil en respect kan leren. Een verbindende plek waar volwassenen samen kunnen komen en hun verhalen kunnen delen door middel van dans.

Dansplezier en ontspanning staan centraal in alle danslessen bij Confidans.

Het belangrijkste is dat het leuk en gezellig is en dat je iets leert. Naarmate de lessen vorderen zul je steeds beter je eigen dansstijl ontwikkelen. Het is van belang dat het een gezellige plek is waar dansers zichzelf kunnen zijn en graag komen. Daarnaast organiseren we optredens en clinics, werken we veel met scholen, gemeentes en bedrijven en andere instellingen om meer leuke ervaringen op te doen.

Confidans is de leukste dansschool in Beuningen om mensen een unieke ervaring te geven door danslessen zoals Peuterdans, Kleuterdans, Urban dance en Zumba waarin ze zowel mentaal als fysiek kunnen groeien als mens en danser. 

Wij geloven dat het belangrijk is om  iedereen tijden onze lessen en programma’s, positiviteit en zelfverzekerdheid te ervaren, individueel te laten groeien, en vooral om samen te werken als een team. Wij moedigen dit aan en streven ernaar dat iedereen onze dansles of programma met een gevoel van, blijdschap, inspiratie en zelfvertrouwen ervaart.

Binnenkort een feestje organiseren?

Dit kunnen we voor je doen >