Over Confidans

Onze lessen zijn voor jong en oud en je kan altijd instromen. Voldoende sporten, bewegen en dansen hebben bovendien een positieve invloed op de leerprestaties, sociale en motorische ontwikkeling van. Ten slotte is de jeugd ook de levensfase waarin talenten worden ontdekt en ontwikkeld.  Je goed voelen bij dans ongeacht je kwaliteiten.

Sharon

Dansschool houder & Allrounder (peuterdans, Urban dance, zumba®, workshops, kinderfeestje, clinics, PR, marketing)

Nadine

Sweetie (peuterdans, urban dance, workshops, kinderfeestje, invaller, events)

Confidans is opgericht door Sharon Vas. Als klein meisje stond ze te dansen op de tafel van haar peettante en eiste van iedereen de aandacht. Na 10 jaar intensief dansen bij Interdance, eerst als cursist en vervolgens als danslerares is dansen haar passie geworden, dit wil ze graag overdragen. Als dansdocent is ze begonnen in de danszaal waar zij altijd dansles kreeg. Toen ze werd gevraagd om bij Matrixx Magixx het entertainment en de cheerleaders op zich te nemen, twijfelde ze geen seconde. Sinds 2005 staat ze nog steeds aan de zijlijn vol enthousiasme bij de Magixx. Later kwam de behoefte om te gaan studeren. De ideale studie vond zij als allround dance docent bij de AALO Opleiding. Sharon is gedreven door de passie om mensen te verbinden door dans in al zijn verschijningsvormen. Confidans dansschool Beuningen is een jonge en moderne school gespecialiseerd in Urban dance, Cheerdance , Clinics en Kinderfeestjes . Dansplezier en ontspanning staan centraal in alle danslessen bij Confidans.

 Het belangrijkste is dat het leuk en gezellig is en dat je iets leert. Naarmate de
lessen vorderen zul je steeds beter je eigen dansstijl ontwikkelen. Het is van belang dat
het een gezellige plek is waar dansers zichzelf kunnen zijn en graag komen. Daarnaast organiseren we optredens en clinics, werken we veel met scholen, gemeentes en bedrijven en andere instellingen om meer leuke ervaringen op te doen.

Neem contact op

Scroll naar top