Kinderfeestje Beuningen

KINDERFEESTJE IN BEUNINGEN

Is je zoon of dochter binnenkort jarig en heb je geen idee wat voor kinderfeestje je moet organiseren? Heb je wel een kind dat dagelijks voor de spiegel danst? Dan is een dansfeestje een leuk idee! Dit kinderfeestje van Confidans is geschikt voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar en bovendien heel goed voor de motoriek. De kinderfeestjes zijn in principe op zaterdag, maar in overleg kunnen er ook andere dagen gekozen worden.

Thuis dansen of op locatie

Confidans beschikt in Beuningen over een danszaal met spiegels waarin de kinderen binnen 1,5 uur tijd voor de spiegels een hippe choreografie aanleren. Tussen de activiteiten door komen we even op adem met wat eten en drinken. Uiteraard zorgt Confidans voor een snoepje en een drankje. Speciale wensen dienen op tijd te worden doorgegeven. Uiteraard kun je zelf ook iets meenemen. Aan het eind van het feest krijgen alle deelnemers een leuk presentje mee naar huis. Dit kan ook allemaal bij jou thuis of op locatie. Er worden verschillende dansen ingestudeerd en elk feestje wordt afgesloten met een optreden inclusief kostuums!

Uit welke dansstijlen kan gekozen worden?

Bij Confidans kan er bijvoorbeeld op streetdance worden gedanst. Op de muziek van nu kunnen er coole moves en bewegingen worden gemaakt. Uiteraard altijd met succes en veel plezier. Je kunt ook de keuze maken voor een dansfeestje op maat. Met elkaar bedenken we dan wat we willen. Alles is mogelijk! Natuurlijk maken we gebruik van grappige muziek, coole moves en zodat elk kind volop kan shaken en bewegen!

Hoe ziet het unieke dansfeestje eruit?

Binnen 1,5 uur krijgen de kinderen niet alleen een warming-up, maar leren ze ook een aantal technische vaardigheden. Er wordt hard gewerkt om een complete dans zo goed mogelijk onder de knie te krijgen. Aan het einde van deze 1,5 uur wordt deze als spetterend slot opgevoerd aan de ouders! De jarige-job mag kiezen wat voor muziek en dans er gebruikt wordt, zoals top 40, streetdance of gewoon moderne muziek. Eigenlijk wil je natuurlijk weten wat er gaat gebeuren, maar het moet ook een beetje een verrassing zijn en blijven. Natuurlijk gaan we veel dansen, maar er is ook tijd voor iets lekkers en voor show. De meiden gaan we lekker optutten met kleding en make-up, maar ook de jongens krijgen kleding en attributen die hierbij passen. Een ding is zeker: een Confidans party is een echt feestje!

Iets om nooit meer te vergeten

Je kunt het evenement vieren op locatie die we vooraf besproken hebben, je hebt er dus zelf bijna geen werk aan. Het leven is een groot feest! Bij Confidans is dansen sowieso een feest, dus dat wordt dubbel zo leuk als jij je verjaardag bij ons komt vieren. Met jouw vriendjes en vriendinnetjes gaan we jullie een geweldig leuke en actieve verjaardag bezorgen. Een feestje om nooit meer te vergeten!

Neem contact op

Om het dansfeestje in Beuningen te plannen willen we jou en je ouders/verzorgers vragen contact met ons op te nemen via het contactformulier op deze website, zodat we een datum en tijdstip kunnen reserveren. Het zou fijn zijn wanneer je ook je telefoonnummer vermeldt.