Kleuterdans

lekker bewegen voor de spiegel

Onze lessen zitten bijna vol
78%
Kleuterdans
Rooster
Tarieven
Kleuterdans

Kleuterdans

Dansen is een hele sociale gebeurtenis en een gezellige aangelegenheid. Er word makkelijk contact gelegd. Een dansles is een ideale mix tussen danspasjes leren, lachen en het samen naar je zin hebben. Het samen genieten brengt je dichter bij elkaar! Dansen ondersteunt de ontwikkeling het geheugen en je motoriek.
Dans is een makkelijke en toegankelijke manier van bewegen voor een kleuter. Bij Confidans dansen we vooral voor ons plezier.
Bij kleuter dans ligt nadruk ligt op het ontwikkelen en stimuleren van de fantasie, motoriek, coördinatie, expressie, muzikaliteit en durf. Spannende verhalen en sfeervolle muziek ondersteunen en versterken de bewegingen, waarbij basisbeginselen worden aangeleerd. Ter voorbereiding van de Urban dance.

Rooster

Lesrooster

Het nieuwe seizoen gaat in september weer van start!
Heb jij je nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel en ontdek dat dansen pas écht leuk wordt als je het samen doet!

Lesrooster Nijmegen & Beuningen

Klik hier voor ons rooster

Tarieven

Beuningen

Dit seizoen werken wij met automatische incasso.

Dansabonnement bedraagt €190-, of 19-, per maand (minimaal 10 maanden) 

Bij de leerlingen die gedurende het jaar instromen worden de kosten naar rato in rekening gebracht.
Bij familieleden krijgt het jongste lid 5% korting.

NB. wij hanteren geen inschrijfkosten!

Onze locaties

Previous
Next

Kleuterdans

Kids vinden het vaak heel leuk op hun papa of mama na te doen. Tijdens de les zullen we dan de ouders ook in de les betrekken bij de dans. Beweging is belangrijk voor de opbouw en van de spieren, de ontwikkeling en de motoriek. En het maakt je fitter. De muziek die gebruikt word zorgt voor een goed humeur, vermindert agressie en werkt ontspannend. De kinderen worden actief bij het dansspel betrokken en ze leren om met hun lichaam van alles uit te beelden. Hun fantasie speelt hierbij ook een grote rol. En het allerbelangrijkste is het plezier hebben in dans.


Gratis proefles aanvragen

Choreografie

Peuterdans bestaat uit een vaste en gestructureerde manier van lesgeven. We werken volgens een bepaalde opbouw en afbouw. Er is evenwicht tussen actie en rust en dit zorgt voor een goede sfeer.

Bij Confidans Peuterdans wordt de peuters de beginselen van de dans bijgebracht. Door middel van vrij bewegen en eenvoudige bewegingsopdrachten ontdekt de peuter zijn lichaam, de ruimte, zijn emoties en is tegelijkertijd bezig met het ontwikkelen van zijn muzikaliteit en coördinatie.

  • We werken samen aan:
  • fantasie
  • expressie
  • creativiteit
  • durf
  • samenwerking
  • houding
  • concentratie

De les bestaat uit:
Kringgesprek, korte oefeningen, dans en afscheidsdans
Peuterdans bij Confidans, wacht niet langer en kom samen dansen met je zoon of dochter.

Zin om mee te doen?


Gratis proefles aanvragen

Neem contact op

Scroll naar top