Urban dance

dans op de vetste urban street dance beats,
leer de nieuwste hiphop moves en sta geen minuut stil!

Urban dance, hiphop & streetdance (boys/girls) 6-30 jaar

Heerlijk dansen op de allernieuwste beats. Killermoves en dansen net als in een videoclip. Het is leuk om te doen en goed voor je conditie. We volgen de hiphoptrends en moves en bewegen met veel plezier. Iedereen is bij Confidans welkom en mag zichzelf zijn, we willen geen onderlinge strijd tussen de dansers. Wacht dus niet langer…
Bekijk hier een korte sfeerimpressie van de urban dance-les. Of check het lesrooster voor de eerstevolgende les die jij gratis kunt volgen.

Onze locaties

Mede dankzij tv programma’s zoals: So you think you can dance, The Ultimate Dance Battle, Everybody dance now, Dancing queen, Strictly come dancing, Move like Michael Jackson, Dance Academy, wordt dans steeds populairder.
Met name Urban dance, Hiphop en Streetdance zijn hierdoor uitgegroeid tot een ongekend grote sport.
Danslessen zijn levenslessen. Door middel van danstraining, leren we omgaan met zaken zoals respect hebben voor elkaar, het omgaan met leiderschap, het stellen van doelen, tonen van doorzettingsvermogen en trots zijn op je prestatie. In een veilige omgeving met een positieve versterking van de danslerares, bieden wij lessen aan in een leuke vriendelijke sfeer. Voor de jeugd en volwassenen absoluut niet meer weg te denken in deze tijd! Zelfs de allerkleinsten vanaf 5 jaar kunnen op een speelse wijze leren Hip-Hoppen. Buiten het feit dat je net zo leert dansen als wat je in de videoclips ziet, is het een geweldige manier om jezelf uit te leven.
Wil je direct leren Hiphop dansen dan is Confidans de plek voor jou. Streetdance, Urban dance, Hip Hop is op dit moment een van de meest beoefende dansvorm in Nederland. De danslerares leert je stapsgewijs de choreografie.

Choreografie

Urban dance is een verzamelnaam voor dansvormen ontstaan op straat, in clubs en op scholen. Urban dance choreografie is een stijl met vette dancemoves een mix van hiphop, streetdance en house.

Dit zijn de 4 elementen die centraal staan tijdens de lessen:
• performance
• uitstraling
• eigen persoonlijke stijl
• enthousiasme

De les bestaat uit een: warming up, stretchen, diagonaal (dansopdracht), choreografie en cooling down. Deze les is geschikt voor zowel jongens als meisjes. Tijdens deze cursus leren de kinderen stoere hiphop choreografie dansjes.

Tarieven

Tarieven

Nijmegen en Beuningen

6 tot 21 jaar

1 lesuur 23,00 p.m minimaal 10 maanden
2 lesuren 30,00 p.m minimaal 10 maanden

 

21+ (inclusief 21% BTW)

1,5 uur 36,00 p.m minimaal 10 maanden
Confidans hanteert een doorlopend lidmaatschap. Dit betekent een eenmalige kosteloze! inschrijving in plaats van ieder dansseizoen opnieuw inschrijven. Het lidmaatschap loopt dus automatisch door tot opzegging van uw kant met een opzegtermijn van 1 maand.

Een dansseizoen bestaat (van september t/m juli) uit 40 weken voor een heel seizoen.

Betaling geschiedt per maand dmv automatische incasso. Via het machtigingsformulier geeft u akkoord voor 10 x per jaar (september t/m juni) een automatische incasso van het maandbedrag.

Indien het voor ons niet mogelijk is het verschuldigde bedrag te incasseren, behouden wij ons het recht om storno kosten van € 5,- in rekening te brengen en de toegang te ontzeggen totdat het verschuldigde bedrag is voldaan.  Afwezigheid van een leerling tijdens de lessen ontheft de leerling niet van de verplichting tot betaling. Verzuim van een of meerdere lessen geeft geen recht tot gedeeltelijke of gehele restitutie van het lesgeld. Abonnementen kunnen niet opgeschort worden.

 

Danslessen & schoolvakanties:
Tijdens de schoolvakanties wordt er geen danslessen gegeven. Voor de meivakantie rekenen we 2 weken vrij.
De maandelijkse betaling loopt gedurende alle vakanties (behalve de zomervakantie) gewoon door. U krijgt gedurende het lesjaar altijd het gegarandeerde aantal lessen.

Zin om mee te doen?

Binnenkort een feestje organiseren?

Dit kunnen we voor je doen >