Urban dance

dans op de vetste urban street dance beats,
leer de nieuwste hiphop moves en sta geen minuut stil!

Urban dance, hiphop & streetdance (boys/girls) 6-30 jaar

Onze locaties zijn Nijmegen/Lent en Beuningen

Mede dankzij tv programma’s zoals: So you think you can dance, The Ultimate Dance Battle, Everybody dance now, Dancing queen, Strictly come dancing, Move like Michael Jackson, Dance Academy, wordt dans steeds populairder.
Met name Urban dance, Hiphop en Streetdance zijn hierdoor uitgegroeid tot een ongekend grote sport.
Danslessen zijn levenslessen. Door middel van danstraining, leren we omgaan met zaken zoals respect hebben voor elkaar, het omgaan met leiderschap, het stellen van doelen, tonen van doorzettingsvermogen en trots zijn op je prestatie. In een veilige omgeving met een positieve versterking van de danslerares, bieden wij lessen aan in een leuke vriendelijke sfeer. Voor de jeugd en volwassenen absoluut niet meer weg te denken in deze tijd! Zelfs de allerkleinsten vanaf 5 jaar kunnen op een speelse wijze leren Hip-Hoppen. Buiten het feit dat je net zo leert dansen als wat je in de videoclips ziet, is het een geweldige manier om jezelf uit te leven.
Wil je direct leren Hiphop dansen dan is Confidans de plek voor jou. Streetdance, Urban dance, Hip Hop is op dit moment een van de meest beoefende dansvorm in Nederland. De danslerares leert je stapsgewijs de choreografie.

Choreografie

Urban dance is een verzamelnaam voor dansvormen ontstaan op straat, in clubs en op scholen. Urban dance choreografie is een stijl met vette dancemoves een mix van hiphop, streetdance en house.

Dit zijn de 4 elementen die centraal staan:
• performance
• uitstraling
• eigen persoonlijke stijl
• enthousiasme

Een WORKSHOP bestaat uit een: warming up, stretchen, dansopdracht, choreografie en cooling down. Deze les is geschikt voor zowel jongens als meisjes. Tijdens deze cursus leren de kinderen stoere hiphop choreografie dansjes.

Tarieven

Tarieven

Nijmegen en Beuningen

Voor workshop op maat kunt u het beste contact opnemen via info@confidans.nl

Schoolvakanties:
Tijdens de schoolvakanties wordt er geen danslessen gegeven. Voor de meivakantie rekenen we 2 weken vrij.

Urban dance

Zin om een feestje te boeken?

Voeg je koptekst hier toe

Binnenkort een feestje organiseren?

Dit kunnen we voor je doen >