Zumba® les

Dynamische, leuke en
intensieve training.
Onze lessen zitten bijna vol 91%

Zumba®​ les Nijmegen & Beuningen

Tijdens de Zumba® les sport je op muziek die swingende dansbewegingen combineert. Het is dan ook geen normale dans- of sportles, maar een dynamische, leuke en intensieve training. Het voelt niet als een stevige work-out, maar dit is het wel. Het werkt perfect voor conditie opbouwen en het kwijtraken van gewicht. Zumba® is afkomstig uit het Spaanse Colombia en het betekent zoveel als snel bewegen en lol hebben.

Lesrooster

Heb jij je nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel en ontdek dat dansen pas écht leuk wordt als je het samen doet! Onze docententeam staat voor u klaar.

Lesrooster Nijmegen & Beuningen

Klik hier voor ons rooster

tarieven

Beuningen

€ 65,0010 lessen12 weken geldig
 

Nijmegen

€ 71,9910 lessen

12 weken geldig

De 10 rittenkaart is incl 9% BTW en is 12 weken geldig, schoolvakanties en feestdagen worden niet meegerekend. De kaart is niet overdraagbaar aan een ander persoon.
Restitutie van reeds aangeschafte kaarten is niet mogelijk.

De facturen worden via Moneybird per e-mail verstuurd en kunnen via ideal betaald worden.
Of overgemaakt worden naar NL86RABO0111365953 t.a.v. Confidans met de vermelding van het factuurnummer.

Zumba® lessen

Wat is Zumba® en voor wie is het geschikt?
Zumba® is geen traditionele manier van sporten, maar het combineert dans en fitness en zorgt daarmee voor ongelofelijk veel sportplezier. Je bent namelijk niet met een saaie sport bezig, maar je hebt vooral veel plezier in je work-out. Zumba® is geschikt voor iedereen die gek is op dansen. De instructeur leert je alles omtrent de basis choreografie en coacht je tevens bij elk nieuw pasje.

Hoelang duurt een Zumba® les en hoe kun je instromen?
Een Zumba® dance work-out duurt 60 minuten. Je kunt altijd gemakkelijk instromen. De les wordt elke week opgebouwd, dus zit je nooit vast aan een standaard choreografie.

De voordelen van Zumba®
Wat is er nu zo leuk aan Zumba® en waarom is het ook geschikt voor jou? Lees hier alle voordelen over Zumba®:

• Dance-mix/zumba® is gevarieerd;
• Voor volwassenen;
• Verschillende dans stijlen & muziek;
• Persoonlijke aandacht;
• Goede uitleg van de moves;
• Leuk om te doen;
• Jij kan en mag jezelf zijn tijdens de lessen!

Choreografie

Is Zumba® voor iedereen leuk om te volgen?
De muziek is in ieder geval vrolijk en opzwepend. De dansles is voor een ieder op eigen niveau te volgen, of je nu een danser bent of niet en of je nu een goede of minder goede conditie hebt. De instructeur schreeuwt niet maar geeft wel heel duidelijk non-verbaal aan wat er komt. Voor je het weet is het uur voorbij, heb je heerlijk gedanst en heb je heel veel calorieën verbrand. Een betere work-out kun je je niet wensen, toch?

Dit zijn de 4 elementen die centraal staan tijdens de lessen:
• performance
• uitstraling
• eigen persoonlijke stijl
• enthousiasme

De muziek tijdens een Zumba® les
Tijdens een Zumba® les worden de leukste hedendaagse muziek hits gedraaid. De Zumba® dance-mix bestaan bestaat dan ook uit talloze muziekstijlen. Afrobeats, dancehall, zumba®, streetdance, disco, musical en jazz, ze komen allemaal voorbij! Dat zorgt voor nog veel meer plezier tijdens de lessen! Met de juiste dance-mix verbrand je tijdens een les gerust 800 calorieën! De perfecte manier om af te vallen dus of gewoon plezier te hebben tijdens het sporten!

Zin om mee te doen?

Neem contact op

Scroll naar top