Zij die het dansen hebben geleerd, bewegen het makkelijkst.
"Alexander Pope"

Locatie Beuningen

Leghe Polder Schoolstraat 16 Beuningen

Dansschool Beuningen genaamd Confidans biedt danslessen aan in Beuningen en Nijmegen. Maak van dansen je hobby! Een heerlijk effectieve manier om met sporten bezig te zijn in groepsverband. Onze danslessen bestaan uit streetdance, jazz, hiphop, lyrical, modern, burlesque, latin, house. De danslessen zijn voor jong en oud en voor ieder wat wils. Ben je op zoek naar een uitdaging dan ben je bij de dansschool beuningen op het juiste adres. Leer een aantal van de vetste dance moves zoals te zien in de films, video clips, award shows en concerten.
Urban dance en Cheerdance zijn 2 geweldige manieren om te leren dansen, fit te blijven en te genieten. Confidans Dansschool Beuningen biedt een scala aan diensten voor kids, tieners en volwassenen.

Confidans Beuningen
Schoolstraat 16
Beuningen
6641DC
Telefoon: 024 663 78 86

Zin om mee te doen?

Onze lessen in Beuningen

Ook zijn we beschikbaar voor diverse optredens zoals op bruiloften, verjaardagen, themafeesten, bejaardenhuizen, personeelsfeesten, markten etc.
Een optreden van onze dansgroep mag eigenlijk niet ontbreken bij zulke gelegenheden. We zijn in elk programma in te passen. Afhankelijk van uw wensen stellen wij voor u een optreden op maat samen. Voor elk feestelijk tintje. Schroom niet en klik hier om offerte aan te vragen.