dansschool beuningen

Dansschool Beuningen genaamd Confidans biedt danslessen aan in Beuningen en Nijmegen. Maak van dansen je hobby! Een heerlijk effectieve manier om met sporten bezig te zijn in groepsverband. Onze danslessen bestaan uit streetdance, jazz, hiphop, lyrical, modern, burlesque, latin, house. De danslessen zijn voor jong en oud en voor ieder wat wils. Ben je op zoek naar een uitdaging dan ben je bij de dansschool beuningen op het juiste adres. Leer een aantal van de vetste dance moves zoals te zien in de films, video clips, award shows en concerten.
Urban dance en Cheerdance zijn 2 geweldige manieren om te leren dansen, fit te blijven en te genieten. Confidans Dansschool Beuningen biedt een scala aan diensten voor kids, tieners en volwassenen. Klik hier voor ons rooster 2017/2018

Confidans Beuningen
Schoolstraat 16
Beuningen
6641DC
Telefoon: 024 663 78 86

Dansschool Beuningen

Meer foto’s

Feestje organiseren?
Vrijgezellenfeestjes, vriendinnenuitje, kinderfeestje, teambuilding of een workshop. Confidans zorgt voor een op maat gemaakte clinic, geheel naar jouw wensen.
Enthousiast dansen en cheeren met pompoms of juist sexy burlesque show, een discofeest met bekende jaren 80 danspasjes of moonwalken als Michael Jackson. Misschien voel je toch meer voor Zuid Amerikaanse latin invloeden of hiphop met een tikje modern.
We werken op bijpassende muziek met elkaar naar een korte danschoregrafie toe.

Ook zijn we beschikbaar voor diverse optredens zoals op bruiloften, verjaardagen, themafeesten, bejaardenhuizen, personeelsfeesten, markten etc.
Een optreden van onze dansgroep mag eigenlijk niet ontbreken bij zulke gelegenheden. We zijn in elk programma in te passen. Afhankelijk van uw wensen stellen wij voor u een optreden op maat samen. Voor elk feestelijk tintje. Schroom niet en klik hier om offerte aan te vragen.

Zin om mee te doen?

Gratis proefles aanvragen