Peuterdans

lekker bewegen met papa of mama.
Onze lessen zitten bijna vol 85%

peuterdans

Peuterdans is dansles voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Samen met je vader of moeder dansen op leuke liedjes. Dansen is een activiteit waardoor je in contact komt met anderen en met je omgeving. Spelend bewegen, waarbij de spelbeleving het dansgevoel stimuleert tot een eigen vorm. Je leert wat het is om zowel alleen als samen te spelen en te dansen met anderen.

Lesrooster

Het nieuwe seizoen gaat in september weer van start!
Heb jij je nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel en ontdek dat dansen pas écht leuk wordt als je het samen doet!

Lesrooster Nijmegen & Beuningen

Klik hier voor ons rooster

€60-,Strippenkaart (10x)12 weken geldig
De facturen worden via Moneybird per e-mail verstuurd en kunnen via ideal betaald worden. Of overgemaakt worden naar NL86RABO0111365953 t.a.v. Confidans met de vermelding van het factuurnummer.

Peuterdans

Kids vinden het vaak heel leuk op hun papa of mama na te doen. Tijdens de les zullen we dan de ouders ook in de les betrekken bij de dans. Beweging is belangrijk voor de opbouw en van de spieren, de ontwikkeling en de motoriek. En het maakt je fitter. De muziek die gebruikt word zorgt voor een goed humeur, vermindert agressie en werkt ontspannend. De kinderen worden actief bij het dansspel betrokken en ze leren om met hun lichaam van alles uit te beelden. Hun fantasie speelt hierbij ook een grote rol. En het allerbelangrijkste is het plezier hebben in dans.

Choreografie

Peuterdans bestaat uit een vaste en gestructureerde manier van lesgeven. We werken volgens een bepaalde opbouw en afbouw. Er is evenwicht tussen actie en rust en dit zorgt voor een goede sfeer.

Bij Confidans Peuterdans Beuningen wordt de peuters de beginselen van de dans bijgebracht. Door middel van vrij bewegen en eenvoudige bewegingsopdrachten ontdekt de peuter zijn lichaam, de ruimte, zijn emoties en is tegelijkertijd bezig met het ontwikkelen van zijn muzikaliteit en coördinatie.

  • We werken samen aan:
  • fantasie
  • expressie
  • creativiteit
  • durf
  • samenwerking
  • houding
  • concentratie

De les bestaat uit:
Kringgesprek, korte oefeningen, dans en afscheidsdans
Peuterdans Beuningen bij Confidans, wacht niet langer en kom samen dansen met je zoon of dochter.

Zin om mee te doen?

Neem contact op

Scroll naar top