Urban dance

dans op de vetste urban street dance beats,
leer de nieuwste hiphop moves en sta geen minuut stil!
Onze lessen zitten bijna vol 83%

Urban dance, hiphop & streetdance

Heerlijk dansen op de allernieuwste beats. Killermoves en dansen net als in een videoclip. Het is leuk om te doen en goed voor je conditie. We volgen de hiphoptrends en moves en bewegen met veel plezier. Iedereen is bij Confidans welkom en mag zichzelf zijn, we willen geen onderlinge strijd tussen de dansers. Wacht dus niet langer…
Bekijk hier een korte sfeerimpressie van de urban dance-les. Of check het lesrooster voor de eerstevolgende les die jij gratis kunt volgen.

Lesrooster

Het nieuwe seizoen gaat in september weer van start!

Heb jij je nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel en ontdek dat dansen pas écht leuk wordt als je het samen doet!

Lesrooster Nijmegen & Beuningen

Klik hier voor ons rooster

tarieven

Beuningen

Dit seizoen werken wij met automatische incasso.

Dansabonnement (6-21 jaar) bedraagt €230-, of 23-, per maand (minimaal 10 maanden) 

Dansabonnement (21 + jaar) bedraagt €360-, of 36-, per maand (minimaal 10 maanden) 

 

Bij de leerlingen die gedurende het jaar instromen worden de kosten naar rato in rekening gebracht.
Bij familieleden krijgt het jongste lid 5% korting.

NB. wij hanteren geen inschrijfkosten!

Urban dance, hiphop & streetdance

Mede dankzij tv programma’s zoals: So you think you can dance, The Ultimate Dance Battle, Everybody dance now, Dancing queen, Strictly come dancing, Move like Michael Jackson, Dance Academy, wordt dans steeds populairder.
Met name Urban dance, Hiphop en Streetdance zijn hierdoor uitgegroeid tot een ongekend grote sport.
Danslessen zijn levenslessen. Door middel van danstraining, leren we omgaan met zaken zoals respect hebben voor elkaar, het omgaan met leiderschap, het stellen van doelen, tonen van doorzettingsvermogen en trots zijn op je prestatie. In een veilige omgeving met een positieve versterking van de danslerares, bieden wij lessen aan in een leuke vriendelijke sfeer. Voor de jeugd en volwassenen absoluut niet meer weg te denken in deze tijd! Zelfs de allerkleinsten vanaf 5 jaar kunnen op een speelse wijze leren Hip-Hoppen. Buiten het feit dat je net zo leert dansen als wat je in de videoclips ziet, is het een geweldige manier om jezelf uit te leven.
Wil je direct leren Hiphop dansen dan is Confidans de plek voor jou. Streetdance, Urban dance, Hip Hop is op dit moment een van de meest beoefende dansvorm in Nederland. De danslerares leert je stapsgewijs de choreografie.

Choreografie

Urban dance is een verzamelnaam voor dansvormen ontstaan op straat, in clubs en op scholen. Urban dance choreografie is een stijl met vette dancemoves een mix van hiphop, streetdance en house.

Dit zijn de 4 elementen die centraal staan tijdens de lessen:
• performance
• uitstraling
• eigen persoonlijke stijl
• enthousiasme

De les bestaat uit een: warming up, stretchen, diagonaal (dansopdracht), choreografie en cooling down. Deze les is geschikt voor zowel jongens als meisjes. Tijdens deze cursus leren de kinderen stoere hiphop choreografie dansjes.

Zin om mee te doen?

Neem contact op

Scroll naar top