Dansschool Beuningen

Leghe Polder Schoolstraat 16 Beuningen

Confidans is de leukste en grootste dansschool in Beuningen. Maak van dansen je hobby! Een heerlijk effectieve manier om met sporten bezig te zijn in groepsverband. Onze danslessen bestaan uit streetdance, jazz, hiphop, lyrical, modern, burlesque, latin, house. De danslessen zijn voor jong en oud en voor ieder wat wils. Ben je op zoek naar een uitdaging dan ben je bij de dansschool Beuningen op het juiste adres. Leer een aantal van de vetste dance moves zoals te zien in de films, video clips, award shows en concerten.
Urban dance en Cheerdance zijn 2 geweldige manieren om te leren dansen, fit te blijven en te genieten. Confidans Dansschool Beuningen biedt een scala aan diensten voor kids, tieners en volwassenen.

Danslessen voor alle leeftijden

Ons lesaanbod in Beuningen

Overige dansactiviteiten in onze danschool

Ook zijn we beschikbaar voor diverse optredens zoals op bruiloften, verjaardagen, themafeesten, bejaardenhuizen, personeelsfeesten, markten etc.
Een optreden van onze dansgroep mag eigenlijk niet ontbreken bij zulke gelegenheden. We zijn in elk programma in te passen. Afhankelijk van uw wensen stellen wij voor u een optreden op maat samen. Voor elk feestelijk tintje. Schroom niet en klik hier om offerte aan te vragen.

Gratis proefles bij Confidans

Ben je benieuwd naar de tarieven van onze dansschool? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook mogelijk om een gratis proefles te volgen. Heb je andere vragen of is iets jou niet geheel duidelijk? Bel ons via telefoonnummer 024-6637886 of stuur een berichtje via het contactformulier. Wij helpen je graag op weg in je zoektocht naar de juiste dansstijl!

Binnenkort een feestje organiseren?

Dit kunnen we voor je doen >